• Palác vína
  • Palác vína_4
  • Palác vína_5
  • Palác vína_3
  • Palác vína_2

PALÁC VÍNA LOCASTE

Vína s vášní a rodinnou tradicí

Aluna - hořká čokoláda 77 % - bean 2 bar

Aluna - hořká čokoláda 77 % - bean 2 bar

NOVINKA

Rozhodli jsme se, že naše produktové portfolio rozšíříme o čokoládu, kterou zpracujeme od bobu až po tabulku, tzv. bean to bar. Tak, abychom mohli našim zákazníkům dpřát jedinečnou chuť a prvotřídní kvalitu. Dnes už naši bean to bar produkci představujeme v podobě čokoládové tabulky balené do krásné papírové krabičky s motivy kolibříka.

  • Cena: 188 Kč s DPH

Výrobce: Pražská čokoláda

Nejvhodnější kakaové boby pro naši bean to bar čokoládu jsme vybírali dlouho. Procestovali jsme Jižní Ameriku. Ochutnali jsme boby ze Salvadoru, Peru a dalších částí světa, až jsme se zamilovali do těch kolumbijských. Jejich ovocná chuť oslnila chuťové buňky celého našeho čokoládového týmu, v čele s chocolatiérkou Veronikou Kortánkovou.

Díky tomu, že cesta vysněných bobů z Kolumbie do naší Pražské výrobny trvala několik měsíců, měli jsme dostatek času promyslet recepturu naší nové čokolády. Kousek po kousku, jako drobnou skládačku, jsme k sobě postupně dávali jednotlivé ingredience, až jsme docílili jedinečné chuti, která vznikla spojením kakaových bobů, mléka a kokosového cukru.

Kokosový cukr pro nás byl jasnou volnou již od samotného začátku. V porovnání s ostatními cukry totiž obsahuje vyšší množství draslíku, hořčíku, zinku a železa. Dále obsahuje některé vitaminy B (B1, B2, B3, B6) a vitamin C. Pozitivní je, že ve srovnání se sacharózou má nižší glykemický index, a nezpůsobuje tak výkyvy hladiny krevního cukru a hypoglykemii. Díky tomu je kokosový cukr vhodnější pro diabetiky a lidi s vysokým obsahem glukosy v krvi. Navíc vykazují antioxidační aktivitu a bylo zjištěno, že působí proti vzniku rakoviny tlustého střeva.

Hmotnost: 70 g

Nový komentář

* (Povinné)

Přihlášení